קראמבל פירות טבעוני פשוט


יש המון מתכונים לקראמבל ברשת. ברובם יש יותר מדי מרכיבים, יותר מדי שלבים, יותר מדי תמונות ויותר מדי סיפורים מסביב (לטעמי). פה לא. חומרים לתבנית בקוטר 20-25 ס"מ

קראמבל
כוס קמח (כלשהו), או חצי כוס קמח וחצי כוס קוואקר (רצוי עדין)
חצי כוס שמן בעל טעם נייטרלי (לא זית, אפשר קוקוס למי שאוהב)
חצי כוס סוכר (עדיף חום)
אופציונלי: חצי כפית קינמון
אופציונלי: חצי כוס אגוזי מלך או פקאן מרוסקים.

  • לערבב ולקרר כחצי שעה עד שעה במקרר

מילוי
4-5 תפוחים (עדיף ירוקים מזן גראנד) מגולענים, לא קלופים, חתוכים לקוביות של כחצי ס"מ.
או שזיפים, או נקטרינות בכמות שתמלא את התבנית
2 כפות סוכר (עדיף חום)
2 כפות שמן (לא זית)
אופציונלי: חצי כוס פירות יער קפואים

  • לערבב את המילוי ולמלא את התבנית (המשומנת) כמעט עד סופה.
  • לפורר את הקראמבל ביד חפשית מעל.
  • לאפות ב 180 מעלות עד שהפירות מתרככים (תפוחים לוקח יותר זמן) והקראמבל מזהיב. כ 30-35 דקות.

להשארת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s