עוגיות חלבה טבעוניות


חמרים

  • חצי קילו חלבה / בערך, מה שיש גם טוב. / לפורר לתוך מעבד מזון
  • כוס משקה מן הצומח / או פחות, כמה שצריך להוסיף לחלבה שפוררתם לתוך מעבד המזון בכדי לקבל נוזל סמיך.
  • כוס פתיתי שיבולת שועל / קוואקר
  • כוס קמח לבן / בערך – כמה שצריך בכדי שמערבוב יחד עם החמרים מעלה תצא עיסה סמיכה, כמו דייסת קוואקר על הצד הסמיך
  • שקית אבקת אפיה
  • 1/3 כפית מלח בישול דק
  • שקית שקדים מולבנים ופרוסים / לא חייבים, זה יותר לקישוט

הכנה

  • במעבד מזון עבדו את החלבה והמשקה מן הצומח לנוזל סמיך
  • הוסיפו קוואקר, מלח, אבקת אפיה, את רוב השקדים וקמח לקבלת עיסה צמיגה מאד
  • צרו באמצעות 2 כפות ערמות של עיסה על נייר אפיה, בערך בקוטר 2 ס"מ
  • הוסיפו כמה שקדים פרוסים בראש כל ערימת עיסה
  • אפו בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה קלה, כמו בתמונה מטה כ 25 דקות.1-20160923_084214

ברברת

לא מצאתי מתכון טבעוני לעוגיות חלבה שמשתמשות בחלבה, אלא בעיקר בטחינה והמתקה כלשהי. אז המצאתי. בתיאבון.

מודעות פרסומת

כתיבת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

תמונת גוגל פלוס

אתה מגיב באמצעות חשבון Google+ שלך. לצאת מהמערכת / לשנות )

מתחבר ל-%s