עוגיות חלבה טבעוניות


חמרים

  • חצי קילו חלבה / בערך, מה שיש גם טוב. / לפורר לתוך מעבד מזון
  • כוס משקה מן הצומח / או פחות, כמה שצריך להוסיף לחלבה שפוררתם לתוך מעבד המזון בכדי לקבל נוזל סמיך.
  • כוס פתיתי שיבולת שועל / קוואקר
  • כוס קמח לבן / בערך – כמה שצריך בכדי שמערבוב יחד עם החמרים מעלה תצא עיסה סמיכה, כמו דייסת קוואקר על הצד הסמיך
  • שקית אבקת אפיה
  • 1/3 כפית מלח בישול דק
  • שקית שקדים מולבנים ופרוסים / לא חייבים, זה יותר לקישוט

הכנה

  • במעבד מזון עבדו את החלבה והמשקה מן הצומח לנוזל סמיך
  • הוסיפו קוואקר, מלח, אבקת אפיה, את רוב השקדים וקמח לקבלת עיסה צמיגה מאד
  • צרו באמצעות 2 כפות ערמות של עיסה על נייר אפיה, בערך בקוטר 2 ס"מ
  • הוסיפו כמה שקדים פרוסים בראש כל ערימת עיסה
  • אפו בתנור שחומם מראש ל 180 מעלות עד להשחמה קלה, כמו בתמונה מטה כ 25 דקות.1-20160923_084214

ברברת

לא מצאתי מתכון טבעוני לעוגיות חלבה שמשתמשות בחלבה, אלא בעיקר בטחינה והמתקה כלשהי. אז המצאתי. בתיאבון.

2 מחשבות על “עוגיות חלבה טבעוניות

להשארת תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s